Fasadtvätt

Vad som påverkar hur ofta din husfasad behöver rengöras är bland annat väderstreck, omgivning och färg. Nya premiumfärger kan klara sig i drygt 10 år utan att en fasadtvätt behöver utföras, medan äldre träfasader behöver mer regelbunden rengöring. Fasader som är defekta eller i för dåligt skick behöver oftast en ommålning för ett bra resultat.

Hur vi går tillväga vid fasadtvätt

När man utför en fasadtvätt innebär det att man mekaniskt eller kemiskt rengör, tvättar och behandlar fastighetens fasad. Vi ser alltid till att i förväg ha koll på vilken typ av metod som är bäst lämpad för varje specifikt uppdrag. Vill man utöver själva fasadtvätten även ha hjälp med att tvätta av vindskivor, balkongen, balkongräcket, takfoten, stuprör, hängrör eller liknande är det viktigt att du meddelar oss detta i förväg.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Har du bestämt dig för att ta hand om fastighetens ansikte utåt med hjälp av professionell fasadtvätt?  Spill inte tid utan låt oss på Rooths Måleri i Braås hjälpa dig att på ett ordentligt, säkert och förebyggande sätt få en skinande ren fasad igen.

 

 

 

 

KONTAKTUPPGIFTER

ROOTHS MÅLERI

Adress: Åkarvägen 31, 363 41 Braås
Tel: 0474 - 305 00
Mobil: 070-563 11 16
Epost: info@roothsmaleri.se