Målning

Rooths Måleri erbjuder allt inom måleri i Växjö, Braås, Uppvidinge och Rottne med omnejd. Vi hjälper dig med målning av både golv, tak och väggar, utvändigt och invändigt. För oss spelar det ingen roll om uppdraget handlar om ommålning eller målning helt från grunden, vi ser till att uppfylla dina krav och önskemål.

 

Våra måleritjänster – interiört och exteriört

Med oss finns det möjlighet att fräscha upp ditt hus. Vi målar både innerdörrar, lister, fönster samt lackerar och målar kök och köksluckor. Grundarbetet är a och o för ett lyckat slutresultat. Vi ser därför alltid till att med största noggrannhet skrapa, slipa och spackla inför målningsarbetet för att sedan kunna sätta igång själva målandet.

 

Ett prisvärt sätt att fräscha upp hemmet

Målning är ett enkelt, prisvärt och smidigt sätt att förnya rum på. Största delen av kostnaden när du anlitar väljer att anlita en professionell målare är arbetskostnaden, se därför till att maximera ROT-avdraget i kombination med våra förmånliga priser. På så sätt kan du spara tid och få ett förstklassigt resultat till kostnadseffektivt pris.

 

Kunden i fokus

Kunden sitter alltid i största fokus och vi strävar efter goda kundrelationer som leder till återkommande samarbeten. Vi vill alltid se till att våra kunder är hundra procent nöjda med vårt utförda arbete. För oss är det viktigt att med ett gott renommé grundat på hårt och seriöst utfört arbete.

 

 

KONTAKTUPPGIFTER

ROOTHS MÅLERI

Adress: Åkarvägen 31, 363 41 Braås
Tel: 0474 - 305 00
Mobil: 070-563 11 16
Epost: info@roothsmaleri.se