Golvläggning

Letar du efter en professionell golvläggare? Vi på Rooths Måleri i Braås har lång gedigen erfarenhet av golv och har under åren stått till tjänst för både företag och privatpersoner med både golvläggning och golvslipning. Vi vill att det ska vara enkelt och prisvärt att anlita oss.

Skräddarsydd golvläggning efter dina önskemål

Oavsett om det är dags att lägga ett enklare parkettgolv eller en mer avancerade golvläggning är det bäst att anlita någon som verkligen kan utföra jobbet med både kunskapen och erfarenheten för ett ordentligt och hållbart slutresultat. Vi på Rooths Måleri har sedan starten sett till att utifrån våra kunders behov, önskemål och budget hitta skräddarsydda lösningar för varje specifikt projekt. Vi ser till att hjälpa dig med i stort sett allt som rör golvläggning och golvslipning.

Nöjda kunder & gott renommé

För oss är det viktigaste av allt att våra kunder är nöjda med oss och våra utförda arbeten. Under våra aktiva år inom branschen har vi byggt upp ett starkt kundnätverk såväl inom golvläggning och som inom övriga tjänster vi erbjuder. Vi strävar efter att bygga långa kundrelationer som leder till att våra kunder blir återkommande och vill rekommendera oss vidare för nya samarbeten.

Kontakta oss redan idag!

Vill du prata golvläggning? Slå oss en signal så ska vi hjälpa dig på allra bästa sätt.
Varmt välkommen!

KONTAKTUPPGIFTER

ROOTHS MÅLERI

Adress: Åkarvägen 31, 363 41 Braås
Tel: 0474 - 305 00
Mobil: 070-563 11 16
Epost: info@roothsmaleri.se