Fönsterrenovering

Rooths Måleri i Braås utför dagligen flertalet fönsterrenoveringar, genom snabb professionell åtgärd kan man även förebygga och förhindra att skadorna på fönsterna blir mer omfattande. En fönsterrenovering är med andra ord en väldigt kostnadseffektiv lösning och kräver inte alls lika omfattande arbete som ett fönsterbyte gör.

Komplett fönsterrenovering

Rooths Måleri erbjuder komplett fönsterrenovering vilket innebär att fönsterbågarna demonteras och istället ersätts av fönsterparaplyn i fönsteröppningarna. Vi ser även till att göra byten av de bågar som behövs, åtgärda eventuella rötskador samt tar hand om all gammal färg och kitt och ser till att alla bågarna slipas rena. Efter det sätter vi igång arbetet med omkittning, grundmålning samt ytmålning, vi ser även till att ta hand om beslag, gångjärn och tätningslister så att fönstret är så gott som nytt vid återmonteringen.

En kostnadseffektiv lösning

Att kunna renovera fönsterna istället för att behöva köpa nya är ett tacksamt drag för plånboken. Både sett till materialkostnader och arbetskostnader är fönsterrenovering en tacksam och effektiv lösning på många fönsterproblem.

Erfarna och kvalificerade hantverkare

Samtliga av de fönsterrenoveringar vi på Rooths Måleri utför görs av våra kompetenta och erfarna hantverkare. Med många år inom branschen garanterar vi dig att vårt arbete utförs helt enligt alla krav och önskemål. Vi använder oss av de traditionella metoderna med de senaste och modernaste verktygen.

Önskas en offert? Kontakta oss!

Vill du veta mer om priser, produkter, fönsterrenovering samt våra andra tjänster? Tveka inte på att kontakta oss. Vi lämnar gärna en offert när vi har kikat på era fönster och har fått en helhetsbild av exakta mått samt sett över vilka materialval och övriga önskemål som finns i samband med renoveringen.

 

KONTAKTUPPGIFTER

ROOTHS MÅLERI

Adress: Åkarvägen 31, 363 41 Braås
Tel: 0474 - 305 00
Mobil: 070-563 11 16
Epost: info@roothsmaleri.se