Tapetsering 

Det behöver varken kosta en förmögenhet eller vara särskilt krångligt att förändra ett hem till något alldeles fantastiskt. Något så enkelt som nya tapeter kan ge vilket hem som helst ett jättelyft och snabbt göra att hemmet känns betydligt mer ombonat och välkomnande. Vi på Rooths Måleri hjälper dig gärna att förverkliga detta till väldigt förmånliga priser. 

 

Viktiga tips och råd vid val av tapeter 

Vilket val av tapeter kan kännas både svårt och jobbigt. Kom in till oss så kan vi tillsammans lotsa oss igenom vårt sortiment av olika tapettyper och göra dig underrättad om de olika materialens för- och nackdelar. Vi vill att du ska känna att valet du gjort av tapeter uppfyller både dina krav och önskemål för ett fulländat och lyckat slutresultat.  

 

Vi håller oss ständigt uppdaterade  

Vi älskar färg och vi älskar mönster. Vi älskar tapeter och vi älskar att tapetsera. Med både bred kunskap och ett brinnande intresse har vi förstås järnkoll på de senaste trenderna inom branschen, något vi mer än gärna delar med oss av i mångt och mycket.  

 

I behov av en professionell tapetserare? Kontakta oss! 

Att göra ett noggrant underarbete före tapetseringen är otroligt viktigt för ett snyggt och hållbart slutresultat. Vår kvalificerade och erfarna personal kan hantera allt från den mest komplicerade mönsteranpassningen till traditionella enklare tapetseringsjobb. Vi vill få dig att känna att möjligheterna är många kring att skapa en ny härlig känsla i ditt hem. Kontakta gärna oss på Rooths Måleri i Braås för ett offertförslag eller om du har någon särskild fråga eller fundering.  

 

KONTAKTUPPGIFTER

ROOTHS MÅLERI

Adress: Åkarvägen 31, 363 41 Braås
Tel: 0474 - 305 00
Mobil: 070-563 11 16
Epost: info@roothsmaleri.se